fbpx

Contact

4 + 0 = ?

Contact

T: +31 (0) 24 200 1200
info@chiropractierevalidatie.nl

Overig

BTW-nr: NL002480461B86
KvK-nr: 68132964
AGB code: 90045334

Parkeren

U kunt direct voor de praktijk gratis parkeren aan de parallelweg van de Groesbeekseweg.

Binnenkomst

De praktijk ligt achter een woonhuis. Na aankomst op Groesbeekseweg 246b loopt u het voetpad rechts naast het woonhuis (246) af. U drukt naast de voordeur bij 246b op bel ‘spreekkamer A’. Bij binnenkomst in de praktijk neemt u plaats in de wachtruimte, Jacob komt u halen.

Betalingen

U ontvangt na de behandeling van onze praktijk een nota via mail die u via bankoverschrijving aan onze praktijk dient te voldoen. Indien u een aanvullende verzekering heeft voor chiropractie, dan kunt u na bankoverschrijving uw nota zelf declareren bij uw zorgverzekeraar. De kosten voor het eerste en tweede consult zijn €70,-, en een vervolgconsult €57,-.

Vergoedingen

De kosten voor een behandeling worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw pakket. Ga naar chiropractievergoeding.nl of informeer bij uw zorgverzekeraar om te weten wat voor u de hoogte van de vergoeding is.

Verhindering

Wanneer u onverhoopt deze of toekomstige afspraken wenst te annuleren of te verzetten, vragen wij u uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de gereserveerde tijd niet bij u in rekening gebracht wordt.

Bereikbaarheid

Er is niet altijd iemand op de praktijk aanwezig, maar telefonisch zijn we elke werkdag van 8.30 uur tot 17.30 uur bereikbaar voor vragen, en het maken, annuleren of eventueel afzeggen van afspraken.