Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Contact

info@chiropractierevalidatie.nl

T: +31 (0) 24 200 1200 (Niet voor afspraken. Voor afspraken, klik hier.)

Overig

BTW-id: NL004882236B76
KvK-nr: 91296633
AGB code: 90093276

Verhindering/annulering: 24 uurs-regeling

Ben je verhinderd en wil je de afspraak annuleren of verzetten? Neem dan uiterlijk 24 uur van te voren per e-mail contact met ons op. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, brengen wij de gereserveerde tijd met hieraan verbonden kosten in rekening.

Gratis parkeren

Parkeer gratis aan de voorkant van de praktijk, aan de parallelweg van de Groesbeekseweg.

Entree

De praktijk ligt achter een woonhuis op Groesbeekseweg 246b. Loop rechts naast het woonhuis (246) het voetpad af en je bent bij de praktijk. Bel aan bij ¨Chiropractie Revalidatie¨ en neem plaats in de wachtruimte. Wacht gerust tot Jacob of Nikki je komt halen voor de afspraak.

Betalingen

Na de behandeling ontvang je een nota via e-mail van Chiropractie Revalidatie. Deze dient via een bankoverschrijving te worden voldaan binnen een week. Heb je een aanvullende verzekering voor chiropractie? Declareer de nota na bankoverschrijving bij de zorgverzekeraar.

Vergoedingen

De kosten voor een behandeling worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wat is de hoogte van jouw vergoeding? Ga naar chiropractievergoeding.nl of informeer bij jouw zorgverzekeraar.

Online afspraak maken

Wist je dat je bij ons ook online een afspraak in kunt plannen? Natuurlijk vindt alle communicatie plaats binnen een beveiligde internetomgeving.  Maak een afspraak >